KUSH JEMI

Hidrosanitare “ADMIR DIDA” është një nga firmat që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes dhe elektrikeve.Strategjia e firmës sonë është cilësia maksimale. Ne ofrojmë një gamë mjaft të gjërë produktesh por mbi të gjitha shumë cilësorë.Aktiviteti ynë ka nisur ne fillim te viteve 2000 dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj duke krijuar konkurence ne tregun Shqiptar.Ne gjithashtu operojme dhe ne tregun e shumices.Sot ne bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende te tjera te Evropës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave te Komunitetit Europian.
Cilesia dhe teknologjia e fundit eshte standarti qe perfaqeson firmen ...

Lexoni me Teper